суботу, 14 листопада 2015 р.

Нотатки до звіту п'ятого тижня (9-15 листопада 2015 р.)
 дистанційних курсів НТУ "ХПІ" "Куратор змісту"

Створюємо вебмікси, додаємо тайли…

(навігатор-агрегатор Symbaloo)



Спочатку мені цей сервіс здався незрозумілим. Але я знайшла чудову презентацію вчителя фізики та інформатики А. А. Ахметзянова (Подяка йому велика! Його сайт http://anis.ucoz.ru/) http://bit.ly/1j1aUmn. Потім я вже дивувалася, чому так було складно спочатку. На жаль, з кожним тижнем все менш т'юторіалів, які б поступово розповідали про кожний запропонований сервіс. Навчальні матеріали застарілі. Сервіси кожного року міняють свої можливості, інтерфейс. Доводиться шукати інформацію в Інтернеті. Тому час витрачається не тільки на засвоєння і практичне опанування матеріалу, але й на пошук. Можливо в цьому і є фішка цього курсу? Куратор загартовується! Але все ж дуже б хотілося побажати організаторам курсу трошки допомагати таким чайникам, як я, більш новими посиланнями!

Створила свій вебмікс «Навігатор бібліотекаря» http://www.symbaloo.com/home/mix/13eOhEEh2H , наповнила тайлами (оце так слова!). Дуже сподобалося і захотілося упорядкувати так усі свої закладки. Єдине завжди насторожує, що через деякий час може прийти повідомлення, що сервіс став платний, або зник.
Для зручності зробила стартовою сторінку свого «Навігатора бібліотекаря» з Symbaloo.
Додаткові результати цього дня:
Свій канал на youtube.com:
Документи буду зберігати на: https://www.dropbox.com/

Немає коментарів :

Дописати коментар

Ліцензія Creative Commons
Твір "Наукоїд. Наукоед", створений Карнаух І. А. ліцензовано за ліцензією Creative Commons Із Зазначенням Авторства - Некомерційна - Поширення На Тих Самих Умовах 4.0 Міжнародна.