четвер, 28 січня 2016 р.


Педагогічна майстерня проф. В. М. Кухаренко «Деякі питання методичного забезпечення якості навчання» в рамках XIII Міжнародної Зимової школи-семінару «Сучасні педагогічні технології в освіті» (26–28 січня 2016 р.) на базі Науково-технічної бібліотеки Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».
Зустріч випускників відкритого дистанційного курсу «Куратор змісту. Мережевий інформаційний аналітик» різних років.
Модератори та т'ютори курсу "Куратор змісту": Ю.М. Главчева та В. М. Кухаренко.
На всіх світлинах - одна спільність - проф. Володимир Миколайович Кухаренко.

Куратор змісту, один з таємних т'юторів курсу Костянтин Бугайчук про необхідність взаємодопомоги та спілкування кураторів під час навчання.

Невдаха а словами самого Юрія) курсу  "Куратор змісту-4" Юрій Богачков пояснює поважній аудиторії причини, за якими він не зміг закінчити курс.

 Випускники курсу 2015 р. "Куратор змісту-4", Ірина Карнаух та Наталія Стрілець, головні бібліотекарі Харківської державної наукової бібліотеки ім. В. Г. Короленка діляться враженнями  від навчання.
Порада для майбутніх виступаючих на вебінарах! Звертайте увагу на вагу вашої презентації та її формат. Не потягнула система наші презентації! Потрібно було не більше 22 МБ або переформатувати в pdf.


Немає коментарів :

Дописати коментар

Ліцензія Creative Commons
Твір "Наукоїд. Наукоед", створений Карнаух І. А. ліцензовано за ліцензією Creative Commons Із Зазначенням Авторства - Некомерційна - Поширення На Тих Самих Умовах 4.0 Міжнародна.