середу, 9 грудня 2015 р.

Друзі!
Нарешті це сталося!
8 грудня 2015 р.

Головні бібліотекарі Харківської державної наукової бібліотеки ім. В. Г. Короленка Стрілець Наталія Олександрівна ауково-видавничий відділ) та Карнаух Ірина Анатоліївна (відділ науково-методичної роботи) захистили свої випускні проекти відкритих дистанційних курсів «Куратор змісту-4 (Мережевий інформаційний аналітик)» (http://dl.khpi.edu.ua/)!
Був поганий зв'язок у мережі!
Наш улюблений т'ютор - 
професор Володимир Миколайович Кухаренко був на конференції в Одесі. Та тільки ми про нього згадали, і зв'язок налагодився! Ось що робить ім'я нашого т'ютора!
Ми змогли, ми це зробили! Зможете і Ви!
Дякуємо всім за підтримку!
Хай щастить всім нашим колегам за навчанням!

Останні хвилини перед стартом. Нос доверху. Все буде добре - зв'язок з'явиться...
Чи є зв'язок?! Так!
Після захисту...
Директор науково-технічної бібліотеки НТУ "ХПІ" Лариса Петрівна Семененко, головний бібліотекар науково-видавничого відділу Наталія Олександрівна Стрілець, заступник директора науково-технічної бібліотеки НТУ "ХПІ", наш улюблений т'ютор Юлія Миколаївна Главчева, головний бібліотекар відділу науково-методичної роботи Ірина Анатоліївна Карнаух.



5 коментарів :

  1. Вітаю!Це таке полегшення)) та трошки - смуток. Бо восени почнеться новий курс, вже без тебе((

    ВідповістиВидалити
  2. Так, тому я запропонувала, щоб створили групу в соціальній мережі для спілкування і майбутніх кураторів, і "ветеранів".

    ВідповістиВидалити
  3. ДЯКУЮ! За поради і підтримку!

    ВідповістиВидалити
  4. Поздравляю Вас девчата, от всей души!)) Сама пока хромаю с отчетом, заболела, горло болит, какая там озвучка!

    ВідповістиВидалити
  5. Спасибо за поздравления! Выздоравливайте! У нас тоже было не без трудностей и болячек. Нос кверху: "Чтоб никто и не подумал, чтоб никто и не поверил..."

    ВідповістиВидалити

Ліцензія Creative Commons
Твір "Наукоїд. Наукоед", створений Карнаух І. А. ліцензовано за ліцензією Creative Commons Із Зазначенням Авторства - Некомерційна - Поширення На Тих Самих Умовах 4.0 Міжнародна.